KreativnaEuropaKultura
Pomaknimo granice!

EACEA INFO SESSION: Novinarska partnerstva & Medijska pismenost

2023 CROSS EACEA inforsession

Europska izvršna agencija za obrazovanje i kulturu (EACEA) organizira seriju online informativnih prezentacija o mogućnostima financiranja i procesima prijave na natječaje iz Međusektorskog potprograma – sektor informativnih medija za 2023.godinu.

 

U okviru Međusektorskog potprograma 8. prosinca 2022. godine otvoreni su pozivi za dostavu projektnih prijedloga kojima je cilj jačanje kapaciteta europskog informativnog medijskog sektora te poticanje inovativnih pristupa u stvaranju, pristupu, distribuciji i promociji sadržaja između različitih kulturnih i kreativnih, audiovizualnog te ostalih sektora.

 

Online info session namijenjen Potpori za Novinarska partnerstva 2023 održat će se 13. siječnja 2023. godine od 11:00 do 12:30. Registracija nije potrebna, a link za pristupanje nalazi se ovdje.

Online info session namijenjen Potpori za medijsku pismenost 2023 održat će se 20. siječnja 2023. godine od 10:30 do 12:00. Registracija nije potrebna, a link za pristupanje nalazi se ovdje.

Pozivamo sve zainteresirane da prisustvuju online info prezentacijama koji će se održat na engleskom jeziku putem Webex platforme.