KreativnaEuropaKultura
Pomaknimo granice!

Zamišljeno.Stvoreno.Podijeljeno. /Imagined.Created.Shared. - svečano završno događanje

CLOSER - prijava

Povodom obilježavanja kraja Programa Kreativna Europa (2014-2020), proteklih mjeseci Desk Kreativne Europe - ured Kultura provodio je kampanju pod nazivom Zamišljeno.Stvoreno.Podijeljeno. / Imagined.Created.Shared. Kao posljednje u nizu događanja u sklopu kampanje, održat će se svečano završno obilježavanje kraja Programa.

 

U okviru završne kampanje Desk Kreativne Europe - ured Kultura organizirao je tri online događanja na kojima su sudjelovali zanimljivi gosti i profesionalci u kulturi koji su dijelili svoja znanja i razmišljanja o trenutnim aktualnim pitanjima u području kulture na razini čitave Europe, te je bilo riječi o projektima koji su podržani kroz Program Kreativna Europa. Online događanja tematski su obradila tri prioriteta: mobilnost u kulturi, razvoj publike u kulturi i digitalizaciju u kulturi, a okupila su više od 250 sudionika. Na društvenim mrežama Desk Kreativne Europe - ured Kultura, u periodu od rujna do prosinca svaki tjedan predstavljani su uspješni projekti koji su sufinancirani u ovom programskom razdoblju, a u kojima sudjeluju partneri iz Hrvatske. Također izdvojene su posebne zanimljivosti iz Programa kroz rubriku „Jeste li znali..?“. Tijekom trajanja kampanje, nastala je i publikacija pod nazivom KREATIVNA EUROPA (2014. – 2020.): HRVATSKA ISKUSTVA u kojoj su predstavljene aktivnosti, projekti i inicijative koje su kroz program Kreativna Europa ostvarili hrvatski korisnici.

 

Na svečanom završnom događanju, koje će se održat u srijedu 28. travnja 2021. godine s početkom u 11:00 sati, bit će predstavljena publikacija, a događanje će uveličat zanimljivi gosti, gitaristički koncert i interaktivno iskustvo.

 

Desk Kreativne Europe - Kultura poziva sve zainteresirane da se pridruže i uveličaju uspješnu završnicu Programa Kreativna Europa (2014. – 2020.)! 

Susret je organiziran u digitalnom prostoru, na kojem je broj aktivnih sudionika ograničen, te je potrebna prijava, dok će ostali zainteresirani događanje će moći pratiti uživo putem YouTube kanala.

Prijave su otvorene do 23. travnja 2021., a potvrda o sudjelovanju i poveznica za događanje Zamišljeno.Stvoreno.Podijeljeno. stići će na prijavljenu mail adresu nekoliko dana prije samog događanja.

 

PRIJAVI SE!