KreativnaEuropaKultura
Pomaknimo granice!

DESKOVI KREATIVNE EUROPE: European News Pitch 2024

2024 European News Pitch

Pronađite nove partnere i prijavite se za predstavljanje svog projekta za NEWS – Novinarska partnerstva 2024! Deskovi Kreativne Europe sa zadovoljstvom mogu pomoći pronaći nove europske partnere za kompletiranje partnerskog konzorcija i pozivaju na European News Pitch za projekte koji traže financiranje iz poziva Kreativne Europe "NEWS - NOVINARSKA PARTNERSTVA 2024".

 

Poziv za Novinarska partnerstva 2024 otvoren je 26. listopada s rokom za predaju projektnih prijedloga 14. veljače 2024. godine. Ovogodišnji poziv pokriva dvije zasebne teme: prekograničnu suradnju medija – SURADNJA i potpora neovisnim medijima – PLURALIZAM.

Treću godinu za radom, Deskovi Kreativne Europe iz 21 države koje sudjeluju u program Kreativna Europa organiziraju online događanje za pronalaženje projektnih partnera i predstavljanje projektnih prijedloga koji planiraju prijavu na ovogodišnjem pozivu. Predstavit će se različiti projektni prijedlozi s različitih strana Europe.

 

EUROPEAN NEWS PITCH | 10. SIJEČNJA 2024.

European News Pitch održat će se u srijedu 10. siječnja 2024. godine u trajanju od 2h, a s početkom u 11:00 sati.

Na ovo događanje može se prijaviti za predstavljanje projektnih prijedloga ili se registrirati za sudjelovanje kao promatrač i potencijalno postati partner za jedan od projekata! Svaki projektni prijedlog imat će 5 min. za predstavljanje + 2-3 minute za pitanja i odgovore sa sudionicima.

 

PITCH - Projektni prijedlozi koji se žele predstaviti, mogu se prijaviti do srijede, 3. siječnja 2024. godine do 18:00 sati putem Google obrasca. Odabir projekata koji će biti predstavljeni bit će objavljen 5. siječnja 2024.

 

PROMATRAČI - Za sudionike koji bi željeli sudjelovati u publici i možda postati partner na nekom od projekata, potrebno je registrirati se do utorka 9. siječnja 2024. u 18 sati putem weezevent poveznice.

 

Događaj organiziraju Deskovi Kreativne Europe iz Armenije, Bugarske, Hrvatske, Češke, Danske, Francuske, Gruzije, Njemačke, Mađarske, Islanda, Italije, Latvije, Litve, Malte, Norveške, Poljske, Portugala, Rumunjske, Slovenije, Španjolska i Švedska u partnerstvu s Europskom komisijom i Europskom izvršnom agencijom EACEA.

Događaj će biti na engleskom jeziku.

Radujemo se što vam možemo poželjeti dobrodošlicu na ovaj događaj i čuti više o vašim projektima.

 

Stavite "Partnera" u novinarska partnerstva! :)