KreativnaEuropaKultura
Pomaknimo granice!

Treće izdanje European News Media Foruma

Treće izdanje European News Media Forum

Otvorene su registracije za treće izdanje European News Media Foruma koji će se održati 10. studenog 2022. u Bruxellesu i online.

 

Europska komisija sudjeluje u stalnim razmjenama s industrijom kako bi unaprijedila inovativnu agendu za boljitak informativnog medijskog sektora u digitalnoj ekonomiji i društvu. S ciljem ostvarivanja redovnog dijaloga s medijskim organizacijama, profesionalcima, predstavnicima civilnog društva i međunarodnim udrugama, Europska komisija pokrenula je ENMF.

Prvo izdanje ENMF-a održano je u ožujku 2021. godine bilo je posvećeno sigurnosti novinara. U održanim sesijama prikupljene su informacije potrebne za pripremu Preporuka Europske komisije za zaštitu, sigurnost i osnaživanje novinara koje su usvojene u rujnu 2021. godine.

Snimljeni dijalozi dostupni su u izvješću o događanju.

 

Drugo izdanje ENMF-a održano je u studenom 2021. godine. Vodeći europski i globalni predstavnici novina, TV-a, radija, online medija i časopisa razmijenili su svoje poglede na industrijsku transformaciju sektora – od poslovnih modela do sadržaja i formata.

 

Treće izdanje European News Media Foruma (ENMF-a) održat će se 10. studenog 2022. u Bruxellesu i online. Registracija za fizičko ili online prisustvovanje događanju može se obaviti putem EU Login servisa, a program događanja bit će objavljen naknadno.