KreativnaEuropaKultura
Pomaknimo granice!

Poziv na konferenciju - „Programi Unije 2021. – 2027. - Mogućnosti financiranja i sinergija s programima Kohezijske politike“

2023 MRRFEU konferencija

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja, Ministarstvom zdravstva, Središnjim državnim uredom za demografiju i mlade, Agencijom za mobilnost i programe EU, Ministarstvom kulture i medija, Ministarstvom gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvom unutarnjih poslova, Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo i Uredom za udruge VRH, organizira konferenciju pod nazivom „Programi Unije 2021. – 2027. – Mogućnosti financiranja i sinergija s programima Kohezijske politike“ koja će se održati u utorak, 23. svibnja 2023. godine, s početkom u 10.00 sati u hotelu Sheraton u Zagrebu. 

Na navedenom događanju široj javnosti predstavit će se Programi Unije dostupni u novom višegodišnjem financijskom razdoblju 2021. – 2027. i primjeri dobre prakse, a sudionici događanja imat će mogućnost za neposredan kontakt s predstavnicima nadležnih tijela. 

Za sudjelovanje na konferenciji potrebno je prijaviti se putem sljedeće poveznice Prijava gdje je moguće iskazati interes za osobnim susretom s predstavnikom pojedinog Programa Unije koji će biti predstavljen u okviru konferencije. Broj sudionika na konferenciji ograničen je na 300 te su prijave otvorene do popunjenja slobodnih mjesta.

Konferenciju će biti moguće pratiti i putem video prijenosa, a poveznica će biti dostupna na službenim stranicama Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Za sve dodatne upite možete se obratiti na kontakt: programi.unije@mrrfeu.hr