KreativnaEuropaKultura
Pomaknimo granice!

Objavljen drugi i-Portunus poziv za potporu kratkoročne međunarodne mobilnosti!

19-03-20_I-Portunus
© i-Portunus

Od travnja do listopada 2019. godine otvorit će se tri poziva kojima se predviđa podrška za ukupno 350-500 kratoročnih međunardonih mobilnosti. Pilot-projekt trenutno je dostupan za dva sektora – izvedbene i vizualne umjetnosti, a 3. lipnja objavljen je i drugi poziv za potporu mobilnosti namijenjen umjetnicima i profesionalcima u kulturi iz zemalja koje sudjeluju u Programu Kreativna Europa.

Podržavaju se suradnje, rezidencijalni boravci, profesionalne razmjene i prezentacije vlastitih projekata. Kroz poziv se podržavaju mobilnosti u trajanju od 15 do 85 dana, a koje se provode u razdoblju od 25. srpnja i 31. prosinca 2019. godine.

 

Saznajte više na web stranicama i – Portunus te iz uputa za prijavu!

 

Rok za podnošenje prijava: 24. lipnja 2019.

Objava rezultata: 16. srpnja 2019.

 

///

U utorak, 11. lipnja 2019., s početkom u 11.00 h održat ćemo informativni webinar trajanja do sat vremena na temu aktualnog poziva za potporu kratkoročne mobilnosti umjetnika i profesionalaca u kulturi u okviru pilot-projekta i-Portunus!

Pridružite nam se slijedeći upute u nastavku:

Virtualna soba "DKE_i-Portunus-2019":

1. Poveznicu za pristup otvorite u browseru (preporučamo: Opera/ Firefox / Google Chrome):

https://demo.bigbluebutton.org/gl/pet-v3u-w6z

2. Upišite svoje ime i kliknite na „Join“.

3. Odaberite opciju „Listen only“. Radi lakšeg praćenja pozivamo vas da sva pitanja postavljate napismeno putem chat box-a na ekranu smještenog lijevo od prezentacije.

///