KreativnaEuropaKultura
Pomaknimo granice!

WOMEX 22: Creative Europe Networking Session

2022 Creative Europe Networking Session

U okviru ovogodišnjeg WOMEX 2022 – Worldwide Music Expo-a, vodeće platforme za umrežavanje u glazbenoj industriji održava se Creative Europe Networking Session.

 

WOMEX 22 se ove godine održava u Lisabonu od 19. do 23. listopada, a uz njega se održava i cjelogodišnji Digital Programme u okviru kojeg će Deskovi Kreativne Europe 6. listopada 2022. godine u 12 sati održati Creative Europe Networking Session.

Transnacionalna partnerstva su esencijalan i nerijetko, nužan preduvjet za sudjelovanje u nekoliko europskih programa Unije poput Kreativne Europe, Erasmusa+, Obzora, CERV-a i ostalih. No, glazbenim profesionalcima i organizacijama koje se žele prijaviti za financiranje, partnerstva  predstavljaju poteškoće.

Creative Europe Networking Session okupit će europske glazbene profesionalce koji će predstavljati svoje organizacije i ideje (u idealnom slučaju projekte koji su u fazi razvoja ili su spremni preći u višu fazu) te one koji žele surađivati na europskim projektima i ostvariti europska partnerstva. Predstavnici Deskova Kreativne Europe iz Portugala, Hrvatske, Danske, Mađarske, Italije, Španjolske, Finske, Slovenije, Poljske i Španjolske pružit će informacije o EU mogućnostima i nadolazećim pozivima u okviru Kreativne Europe.

Online sesijom koordinira Sara Machado, predstavnica Deska Kreativne Europe iz Portugala, a sudjeluju i ostali predstavnici Deskova Kreativne Europe: Morana Bigač Leš, Sabina Briski Karlic, Susana Costa Pereira, Carolina Fenoll Espinosa, Hanna Hietaluoma-Hanin, Mateja Lazar, Saxe Lomholt, Iwona Łopacińska, Gábor Mondik i Kamila Rola-Rebandel.

 

Online pristup Zoom sesiji bit će omogućen na dan održavanja događanja na stranici događanja. Za sudjelovanje na događanju potrebno je registrirati se na WOMEX 22 ili izraditi virtualWOMEX račun.

Registracija se može obaviti ovdje.