KreativnaEuropaKultura
Pomaknimo granice!

Webinar: Projekti kulturne suradnje u zemljama Zapadnog Balkana (2.0)

20-02-12 WB webinar 2.0

Desk Kreativne Europe za potprogram Kultura najavljuje predstavljanje pojedinosti aktualnog poziva za potporu za Projekte kulturne suradnje u zemljama Zapadnog Balkana (Cultural Cooperation Projects in the WesternBalkans, EACEA/39/2019) putem webinara! Rok za podnošenje prijava na ovaj poziv (EACEA/39/2019) je 17. ožujka 2020. g. u 17:00 h, a detaljnije informacije dostupne su ovdje.

 

Ovim putem pozivamo sve koji žele saznati više o pozivu i postupku prijave da sudjeluju u webinaru u srijedu, 12. veljače 2020. godine, s početkom u 10.00 h, u trajanju do 1 h 30 min. U ovom, drugom terminu webinara posvećenom aktualnom pozivu pružit ćemo sažeti pregled informacija predstavljenih na prvom webinaru, dok će veći fokus biti na tumačenju natječajne dokumentacije i pojašnjavanju procesa prijave. Prezentaciju i Q&A s prvog webinara održanog 21. siječnja 2020.g. potražite ovdje.

 

U organizacijske svrhe, ljubazno molimo da prijavite svoje sudjelovanje putem obrasca dostupnog ovdje, zaključno s ponedjeljkom, 10. veljače 2020.g.

 

U nastavku navodimo upute za sudjelovanje u webinaru.

 

-----

1. Otvorite poveznicu za pristup u browseru (preporučamo: Opera / Firefox / Google Chrome):

 

demo.bigbluebutton.org/gl/des-2qr-9ny

 

2. Upišite svoje ime i kliknite „Join“.

 

3. Ljubazno molimo da odaberete opciju „Listen only“.

Radi lakšeg praćenja pozivamo vas da tijekom webinara sva svoja pitanja postavljate napismeno putem chat box-a smještenog na ekranu lijevo od prezentacije.

-----

 

Veselimo se Vašem odazivu!