KreativnaEuropaKultura
Pomaknimo granice!

[ŠIBENIK] Kreativni građanski kutak

2023 SHIP corner

U okviru SHIP festivala koji se održava u Šibeniku od 14. do 17. rujna 2023. godine u organizaciji Ureda za izvoz glazbe – We Move Music Croatia, Desk Kreativne Europe – Kultura sudjeluje s četiri različite aktivnosti: okruglim stolom, događanjem umrežavanja, informativnim štandom i prezentacijom. Događaje suorganiziraju Deskovi Kreativne Europe iz Hrvatske, Češke, Francuske, Mađarske, Slovenije i Portugala, zajedno s Nacionalnom kontakt točkom za program Građani, jednakost, prava i vrijednosti (CERV) i Razvojnom agencijom Šibensko-kninske županije, te Francuskim institutom u Zagrebu.

 

U subotu 16. rujna 2023. godine u razdoblju od 11:30 - 13:00 ispred AZIMUTA nalazit će se Kreativni građanski kutak gdje su dobrodošli svi koji žele saznati više informacija o mogućnostima koje nude programi Unije Građani, jednakost, prava i vrijednosti (CERV) i Kreativna Europa te druge sheme financiranja. Kreativni građanski kutak je mjesto za upoznavanje, umrežavanje i učenje o mogućnostima financiranja na razini Europske unije. Svi su pozvani da se informiraju, prikupe ideje i ostvare potencijalna partnerstva. 

Kreativni građanski kutak podržavaju Desk Kreativn Europe Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Nacionalna kontakt točka za program Građani, jednakost, prava i vrijednosti (CERV) i Razvojna agencija Šibensko-kninske županije u okviru koje se nalazi Europe Direct.