KreativnaEuropaKultura
Pomaknimo granice!

[ŠIBENIK] EEnlarge Europe & Live DMA - prezentacija europskih mreža za glazbu

2023 SHIP prezentacija mreža

U okviru SHIP festivala koji se održava u Šibeniku od 14. do 17. rujna 2023. godine u organizaciji Ureda za izvoz glazbe – We Move Music Croatia, Desk Kreativne Europe – Kultura sudjeluje s četiri različite aktivnosti: okruglim stolom, događanjem umrežavanja, informativnim štandom i prezentacijom. Događaje suorganiziraju Deskovi Kreativne Europe iz Hrvatske, Češke, Francuske, Mađarske, Slovenije i Portugala, zajedno s Nacionalnom kontakt točkom za program Građani, jednakost, prava i vrijednosti (CERV) i Razvojnom agencijom Šibensko-kninske županije, te Francuskim institutom u Zagrebu

 

U petak 15. rujna 2023. godine  s početkom u 11:15 u Kući umjetnosti Arsen, a u okviru suradnje DKE - Kultura i SHIP festivala predstavit će se dvije europske mreže za glazbu pod nazivom: Cooperation over Competition – Presentation of two European live music networks: EEnlarge Europe & Live DMA. Ovom prilikom, predstavnice europskih mreža prostora za glazbena događanja, Eszter Décsy (EEnlarge Europe, Corner Art Management, HU) i Juliette Olivares (Live DMA, FR) govorit će o važnosti i prednostima suradnje unutar glazbenog sektora: od razmjene resursa i promišljanja projekata do snažnijeg zagovaranja podrške i priznanja prostora za glazbenu izvedbu. Dođite i otkrijte kakve konkretne prednosti suradnja donosi lokalnoj i međunarodnoj glazbenoj sceni!

Potrebno je prijaviti se na ced@min-kulture.hr.

Prezentacija je podržana od strane Deska Kreativne Europe Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Francuskog instituta u Hrvatskoj.