KreativnaEuropaKultura
Pomaknimo granice!

Pitching session – Kreativni inovativni laboratorij

21-08-27 pitching session INNOVLAB

U okviru međusektorskog poziva „Kreativni inovativni laboratorij“ (rok 5. listopada 2021.), kojim se želi potaknuti aktere iz različitih europskih kulturnih i kreativnih sektora da osmisle i testiraju inovativna digitalna rješenja s potencijalnim pozitivnim dugoročnim učinkom na nekoliko kulturnih i kreativnih sektora. Kreativni inovativni laboratorij želi olakšati stvaranje inovativnih rješenja (npr. alata, modela i metodologija) koja se mogu primijeniti na audiovizualni sektor i barem još jedan kreativni i / ili kulturni sektor. Rješenja bi se trebala lako replicirati i imati potencijal za prodor na tržište.

Deskovi iz različitih europskih država (Austrija, Belgija, Hrvatska, Danska, Estonija, Francuska, Njemačka, Mađarska, Irska, Italija, Malta, Poljska, Portugal, Rumunjska, Španjolska, Ukrajina) udružili su snage i predložili potencijalne podnositelje projektnih prijava za razvoj inovativnih kreativnih rješenja i europske suradnje zahvaljujući transnacionalnom virtualnom pitching session-u.

Pitching session će se održati u četvrtak, 2. rujna 2021. godine, od 10 do 13 sati CET putem ZOOM platforme gdje će domaćin biti CED Francuska, dok će radni jezik biti engleski. Svako predstavljanje trajat će 10 minuta, a predstavit će se 16 projekata.

 

Svi zainteresirani koji žele sudjelovati kao promatrači i slušatelji na ovom pitching sessionu, mogu se prijaviti do 1. rujna 2021. godine na link: https://www.weezevent.com/transnational-pitching-session-for-creative-europe-innovation-lab