KreativnaEuropaKultura
Pomaknimo granice!

KREATIVNI PROCES u Vukovaru - #2 predstavljanje primjera dobre prakse

Vukovar#2
Desk Kreativne Europe, u suradnji s Gradom Vukovarom i Muzejom vučedolske kulture, nastavlja s edukativnom programom „Kreativni proces“!

Kreativni proces je edukativni program Deska Kultura kojim se želi umjetnike i profesionalce u kulturi potaknuti na inovativno razmišljanje izvan okvira dosadašnjih praksi i osposobiti za međunarodna partnerstva i apliciranje na natječaje za EU fondove i programe.

  • #2 Projekt za Kreativnu Europu: predavanje s gostom

Predavanje je usmjereno prema projektnim idejama za natječaj na Kreativnu Europu, uvažavajući prioritete i kriterije ocjenjivanja. Gost predavač je partner u jednom od projekata, koji će podijeliti svoje iskustvo razrade, prijave i provedbe projekta čime će ponuditi pogled iznutra i svojim iskustvom pomoći odgovoriti na neka pitanja koja sudionici imaju. Sudionici će imati priliku upoznati se s primjere dobrih praksi prijavljenih projekata, kroz materijale i radne zadatke na licu mjesta.

Radionicu će održati voditeljica Anera Stopfer u ponedjeljak, 29. listopada 2018. godine s početkom u 15 sati, a na temu primjera dobre prakse u Kreativnoj Europi. Ovom prilikom predstavit će se projekt Journey to the Beginnings koji je sufinanciran u okviru programa Kreativna Europa povodom Europske godine kulturne baštine, a Muzej vučedolske kulture jedan je od partnera u projektu. Ovo je odlična prilika da se lokalnoj zajednici predstavi projekt suradnje, te da se sudionicima pruži prilika za upoznavanje prijave, provedbe i razrade europskih projekata.