KreativnaEuropaKultura
Pomaknimo granice!

Kreativni proces u Malom Lošinju #1 Kvantitetom do kvalitete

19-04-10 Kreativni proces #1 Mali Losinj

Ured za Kulturu Deska Kreativne Europe u suradnji s Gradom Malim Lošinjem poziva vas na sudjelovanje u Kreativnom procesu – edukativnom programu namijenjenom institucijama u kulturi, umjetničkim organizacijama, umjetnicima, autorima, književnim prevoditeljima, djelatnicima u području kulture i kreativnih industrija. Kroz dva susreta predstavit ćemo vam program Europske Unije Kreativna Europa – potprogram Kultura, uputiti vas u njegove osnovne značajke i prioritete te provesti kroz proces od ideje do projekta spremnog za prijavu za sufinanciranje.

 

Edukativni program Kreativni proces odvija se u dva susreta:

 • Kvantitetom do kvalitete
  18. travnja 2019., 11.00 h, Muzej Apoksiomena, Mali Lošinj
  Naglasak je na predstavljanju Programa Kreativna Europa (2014. – 2020.) i specifičnostima potprograma Kultura. U radioničkom dijelu nastojimo smjestiti vaše ideje za projekte u okvire potprograma.
   
 • Prijava projekta za Kreativnu Europu, gost predavač
  (naknadni dogovor termina)
  Gostujuće predavanje partnera u jednom od projekata s ostvarenom podrškom Kreativne Europe kao primjer dobre prakse. Sudionici iz prve ruke uče o iskustvu prijave i provedbe projekta kako od gostujućeg predavača tako i na primjerima tehničkih pitanja koja najčešće muče prijavitelje.

 

Edukativni program Kreativni proces vodit će Petra Šlosel, stručna suradnica u Uredu za Kulturu Deska Kreativne Europe pri Ministarstvu kulture.

Za sve sudionike koji sudjeluju u oba termina edukativnog programa Kreativni proces izdaje se Certifikat o sudjelovanju. Svi zainteresirani svoje sudjelovanje mogu prijaviti putem maila na petra.slosel@min-kulture.hr do utorka, 16. travnja 2019. godine.