KreativnaEuropaKultura
Pomaknimo granice!

Kreativni Kutak na MENT festival

2023 MENT

DKE – Kultura sudjeluje na MENT festival u Ljubljani u suradnji s Deskom Kreativne Europe Slovenija.

 

Želite li saznati više o EU mogućnostima za međunarodno umrežavanje u kulturi, filmu i kreativnim sektorima? Želite li provjeriti je li vaša projektna ideja prikladna za prijavu na pozive programa Kreativna Europa? Tražite li međunarodne partnere? Zanima vas kako vam u tome mogu pomoći Deskovi Kreativne Europe Hrvatske i Slovenije?

 

Pozivamo vas da posjetite Kreativni Kutak | POP-UP Pisarnu u Kinu Šiška (prizemlje) 30.3.2023. od 13:30 – 15:00 sati i saznate odgovore!

 

U okviru ovogodišnjeg devetog izdanja MENT feastivala, koji se održava od 29. – 31.3.2023. u Ljubljani, DKE – Kultura Hrvatska i DKE Slovenija organiziraju Kreativni Kutak | POP-UP Pisarnu s ciljem promocije Programa i umrežavanja s umjetnicima i profesionalcima iz područja glazbe.

 

MENT je slovenski showcase festival na kojem se predstavljaju nova glazbena imena, dok se konferencijski dio pod nazivom “The Baltic Focus“,  odvija u suradnji s “uredima za izvoz glazbe” iz Latvije, Litve i Estonije koji će uz pomoć Baltičkog kulturnog fonda predstaviti scenu širokim izborom glazbenika i tema.