KreativnaEuropaKultura
Pomaknimo granice!

[KARLOVAC] Kako prijaviti projekt na natječaje programa Kreativna Europa – Kultura?

2022-02 Karlovac

Desk Kreativne Europe - Kultura pri Ministarstvu kulture i medija organizira online radionicu u suradnji s EUROPE DIRECT Karlovac (Javna ustanova Regionalna razvojna agencija Karlovačke županije – JURRA) na temu: Kako prijaviti projekt na natječaje programa Kreativna Europa - Kultura? koja će se održati u utorak 8. veljače 2022. s početkom u 10:00h preko Zoom platforme.

 

Radionica je namijenjena svim zainteresiranim udrugama, institucijama i organizacijama koje su aktivne u kulturnim i kreativnim sektorima te su otvorene za europske suradnje.

 

Online radionica u trajanju od 2h pružit će kratak uvod u program EU Kreativna Europa – potprogram Kultura s naglaskom na natječaj za Europske projekte suradnje čije otvaranje se očekuje 1. veljače 2022. godine. Nakon kratkog uvoda slijedi prezentacija  FTOP-a - Funding and tender opportunities portal  – centralnog portala EU za prijavu i financiranje projekata u okviru programa EU što će obuhvatiti provjeru i kreiranje PIC broja, a zatim će se pružiti uvid u prijavnicu, kriterije ocjenjivanja sa savjetima  i napomenama za ispunjavanje.

Sudjelovanje je moguće isključivo uz PRIJAVU, te će svakom sudioniku po prijavi biti poslan link za sudjelovanje.

___________________________________________________________________________________________

PROGRAM
10:00 – 10:30 UVOD – program Kreativna Europa
10:30 – 10:40 Primjeri prakse
10:40 – 11:20 FTOP - Funding and tender opportunities portal 
11:55  Q&A