KreativnaEuropaKultura
Pomaknimo granice!

DKE-Kultura sudjeluje na 8. Kreativnoj riznici 2022

2022 Kreativna riznica banner

Nakon dvije pandemijske godine, Kreativna riznica vraća u svome punome sjaju - uživo s posjetiteljima uz online prijenos svih događanja.

 

Popularizacijski simpozij znanstvenika i praktičara, ove godine ima temu pod nazivom VODIKOVA KREATIVNOST te je produkcijski najveći simpozij do sada. Osma Kreativna riznica donosi radionice, izložbe, panel rasprave koje će se održati na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, 27. – 29. travnja 2022. godine.

 

DKE-Kultura sudjelovat će u panel raspravi na temu Poduzetnički energijski skok gdje će predstaviti europske politike ozelenjivanje kroz podršku i poticaje programa Kreativna Europa. Program Kreativna Europa usmjeren je na ključna politička pitanja koja utječu na kulturne i kreativne sektore, te potiče sektore da usustave, usvoje i šire ekološki prihvatljivije prakse  te podižu svijest o održivom razvoju kroz kulturne aktivnosti. Interdisciplinarna i kreativna inicijativa EU-a, Novi europski Bauhaus horizontalno je zastupljen u Kreativnoj Europi te joj pruža kulturnu i kreativnu dimenziju. Panel rasprava održat će se u četvrtak 28. travnja 2022 s početkom u 11:00h.

Više o samom događanju provjerite na linku.

 

Ulaznice za sva događanja su besplatna, te ih možete preuzeti na mrežnoj stranici Kreativne riznice.