KreativnaEuropaKultura
Pomaknimo granice!

[CIPAR] DKE – Kultura na Cyprus Culture Summit: Music 2022

Cyprus Culture Summit 2022

Desk Kreativne Europe - Kultura 9. prosinca 2022. godine gostuje na ciparskom kulturnom summitu posvećenom glazbi.

 

Cyprus Culture Summit: Music 2022 u organizaciji ciparskog Deska Kreativne Europe, kao paralelno događanje 9. izdanja ciparskog Festivala jazza i svjetske glazbe, održat će se u Limassolu i online u razdoblju od 8. do 11. prosinca 2022. godine. Anera Stopfer iz Deska Kreativne Europe – Kultura 9. prosinca od 15:45 do 16:30 nastupit će s izlaganjem na panelu ''Glazba u vanjskim odnosima''.

 

O DOGAĐANJU

Ovo događanje predstavlja važnu prekretnicu na putu prema uspostavi platforme na kojoj će se ciparski glazbeni umjetnici i profesionalci moći umrežavati, razmjenjivati ideje i razvijati nove načine povezivanja s međunarodnim glazbenim sektorom. Ovo interaktivno događanje pružit će informacije i organizirati radionice vezane uz UN-ovih 17 ciljeva održivog razvoja kao naputak za djelovanje, zagovaranje i partnerstva u međunarodnom glazbenom polju. Događanje će također ugostiti satelitske sesije Europskog glazbenog foruma (EMF), te sesije koje organiziraju članovi Jeunesses Musicales International (JMI) i Europskog glazbenog vijeća (EMC).

 

Događanje će biti dostupno online, a sudjelovanje je u potpunosti besplatno.

Za sudjelovanje na događanju potrebno je obaviti registraciju. Prijavni obrazac nalazi se u desnom stupcu na ovoj stranici.

Cjelokupni program festivala možete proučiti ovdje.