Zamisli. Stvaraj. Podijeli.

#2 KREATIVNI PROCES u Zaboku

Zabok 2

Desk Kreativne Europe, u suradnji s Zagorskom razvojnom agencijom (ZARA), u utorak, 2 listopada 2018. godine nastavlja s edukativnom programom „Kreativni proces“ kojim se želi umjetnike i profesionalce u kulturi potaknuti na inovativno razmišljanje izvan okvira dosadašnjih praksi i osposobiti za međunarodna partnerstva i apliciranje na natječaje za EU programe i fondove.

Cilj radionice je da svi polaznici na kraju cijelog programa imaju (fiktivnu ili pravu) prijavu za program Kreativna Europa i, što je najvažnije, iskustvo s kojim mogu krenuti dalje promišljati o tome gdje i kako realizirati svoje ideje u europskim programima i fondovima.

• Projekt za Kreativnu Europu: predavanje s gostom

RUJAN | Energetski centar Bračak, Zabok

2. listopada 2018. u 11 sati

Predavanju koje vodi prema usmjeravanju ideja prema prijavi za natječaj na Kreativnu Europu, uvažavajući prioritete i kriterije ocjenjivanja. Gost predavač je partner u jednom od projekata, koji će podijeliti svoje iskustvo razrade, prijave i provedbe projekta čime će ponuditi pogled iznutra i svojim iskustvom pomoći odgovoriti na neka pitanja koja sudionici imaju. Sudionici će u imati priliku analizirati i proučavati različite primjere dobrih praksi prijavljenih projekata, kroz materijale i radne zadatke na licu mjesta.

 

Ljubazno molimo da svoje sudjelovanje potvrdite putem e-maila morana.bigac@min-kulture.hr do ponedjeljka 1. listopada 2018. godine.